imag

imag

vineri, 22 iulie 2016

Paste cu sos de brânză

           Întotdeauna mi-au plăcut pastele cu sos, dar preferam să îl cumpăr gata preparat. Dar am fost și eu atinsă de isteria ”mâncatului sănătos” așa că am hotărât să imi prepar propriul sos. Am dat repede o raită prin frigider și m-am hotărât. A ieșit foarte bun așa ca vi-l recomand.


Ingrediente:

1 punga de tagliatele (eu am potat pentru cele fără ou)
1 roșie
100 - 150 g brânză (după gust; eu am folosit caș de oaie pentru că nu are sare și e uscat)
1 ceapă mică
1 lingură sos de ardei iute
2 - 3 fire de patrunjel


Mod de preparare:

Am tăiat ceapa, roșia, brânza și pătrunjelul în cubulețe și le-am pus în blender pentru a le transforma în pastă. Amestecul obținut l-am turnat în tigaie unde încinsesem un pic de ulei (o lingură).Am adăugat o lingură de sos de ardei iute, am condimentat cu un pic de piper mozaic. Pentru cei care folosesc sare pot adauga un praf, dar eu nu folosesc. Am lasat sosul sa clocotească un pic si apoi l-am turnat peste pastele fierte. L-am lăsat un pic să se amestece aromele apoi l-am consumat. Poftă bună!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu