imag

imag

marți, 2 februarie 2016

Salată de linte cu mozzarella și roșii chery

       

          Uneori simt nevoia să fac ceva simplu și ușor, doar ca să mai diversific meniul și așa destul de limitat. Am tot citit de beneficiile lintei si a năutului, deci am incercat și eu. Recunosc, prefer lintea în locul fasolei uscate. Se prepară mult mai repede (fierbe în jumătate de oră) și e mai bună pentru tranzitul intestinal.




Ingrediente:

1 cană de linte verde fiartă
200 g mozzarella (se poate folosi caș proaspăt sau brânză de vaci)
250 g roșii chery
piper
busuioc
ulei de măsline

Mod de preparare:

Se fierbe lintea, se scurge și se răcește. Într-un bol se amestecă lintea, cu brânza tăiată cubulețe mici, roșiile tăiate in 4 și o lingură de ulei de măsline. Se condimentează cu piper și busuioc (de preferință proaspăt). Simplu și rapid.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu