Uneori simt nevoia să fac ceva simplu și ușor, doar ca să mai diversific meniul și așa destul de limitat. Am tot citit de beneficiile lintei si a năutului, deci am incercat și eu. Recunosc, prefer lintea în locul fasolei uscate. Se prepară mult mai repede (fierbe în jumătate de oră) și e mai bună pentru tranzitul intestinal.
Ingrediente:
1 cană de linte verde fiartă
200 g mozzarella (se poate folosi caș proaspăt sau brânză de vaci)
250 g roșii chery
piper
busuioc
ulei de măsline
Mod de preparare:
Se fierbe lintea, se scurge și se răcește. Într-un bol se amestecă lintea, cu brânza tăiată cubulețe mici, roșiile tăiate in 4 și o lingură de ulei de măsline. Se condimentează cu piper și busuioc (de preferință proaspăt). Simplu și rapid.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu