Tocăniță cu pleurotus
Ingrediente:
1 kg de pleurotus
2 - 3 cepe uscate
1 căpățână de usturoi (se poate folosi mai puțin, după gustul fiecăruia)
1 cutie de rosii taiate în suc propriu
200 ml de suc de roșii
pătrunjel verde
condimente (am folosit busuioc, chilli, coriandru pulbere, curcumă, piper)
Mod de preparare:
Am spălat și tăiat pleurotusul în cubulețe, nici prea mici, dar nici prea mari si ceapa. Eu am ales să fac mâncarea la multicooker, așa că am ales opțiunea Fry și am pus la călit mai întâi ceapa. Când s-a muiat un pic ceapa, căpătând acea nuanță galbenă, am adăugat ciupercile, pe care le-am călit până au lăsat apă. Am adăugat usturoiul tăiat mărunt, condimentele și sucul de roșii. Am trecut pe opțiunea Boil și le-am lăsat la fiert 20 de minute. Spre final (cu 1 min înainte de a se termina programul) am adăugat pătrunjelul tocat.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu